Ρόδος Φαληράκι Παραλίες

Αφιέρωμα στις παραλίες της Ρόδου

Το Φαληράκι υπήρξε για χρόνια και παραμένει, μια από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές της Ρόδου, μόνο και μόνο χάρη στην τεράστια παραλία του. Η παραλία είναι αμμουδερή και υπέροχη και έχει μήκος πάνω από 4 χιλιόμετρα. Η μεγάλη παραλία στο Φαληράκι ξεκινάει αριστερά από εκεί που τελειώνουν οι παραλίες της Καλλιθέας, συνεχίζει εκεί που ορθώνονται οι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής και φτάνει μέχρι τον οικισμό.

Ρόδος Φαληράκι Παραλίες

Παραλίες θα βρείτε και δεξιά από τον Φαληράκι σε μικρούς όρμους, μικρές κουκλίστικες παραλίες όπως η διάσημη παραλία Άντονυ Κουήν, όμως η παραλία στο Φαληράκι δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την δημοτικότητα της γιατί είναι πραγματικά υπέροχη. Το Φαληράκι είναι εξαιρετική επιλογή και για διαμονή στη Ρόδο, αν θέλει κάποιος να βρίσκεται κοντά στις όμορφες παραλίες της ανατολικής πλευράς του νησιού.

Στο Φαληράκι όταν αναφερόμαστε στην παραλία του εννοούμε την μεγάλη παραλία που σας περιέγραψα προηγουμένως όμως όποιος έχει διάθεση για εξερεύνηση σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους βρίσκονται κι άλλες παραλίες που αξίζουν την επίσκεψη σας.

 

ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - ΡΟΔΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ