Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου

Ρόδος Κατάλογος

Το Κ.Ε.ΙΠΠ. Ρόδου βρίσκεται στους πρόποδες της Φιλέρημου και λειτουργεί ως αθλητικό σωματείο από το 2013. Εντάχθηκε στη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας το 2014.

Οδός Γαβριήλ Χαρήτου, Ιαλυσός. Τηλέφωνο επικοινωνίας :6944171490

Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου

Κύρια δραστηριότητά του ομίλου είναι η εκμάθηση της ιππασίας σε μικρούς και μεγάλους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ιππασία σε ερασιτεχνικό, αθλητικό ή αγωνιστικό επίπεδο. Η σχολή ιππασίας του ομίλου παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκμάθησης ιππασίας.

Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου

Ο συνδυασμός πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευση από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές του ομίλου και κατάλληλα εκπαιδευμένα άλογα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ιππασία.

Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου

Οι προπονητές του ομίλου είναι ο Αντώνης Βράγκος(FEI Level II coach) και η Χριστίνα Σαχίνογλου (FEI Level I coach). Έχουν συμμετάσχει και οι δύο με επιτυχία σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας αντίστοιχα. Επίσης είναι αναγνωρισμένοι προπονητές της διεθνούς ομοσπονδίας ιππασίας (FEI Level I & II) καθώς και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αθλητές του Κ.Ε.ΙΠΠ. Ρόδου συμμετέχουν κάθε χρόνο σε εθνικούς αγώνες Πρωταθλήματος και κυπέλου υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας καθώς και ως μέλη εθνικών ομάδων σε διεθνείς αγώνες.

Το Κ.Ε.ΙΠΠ. Ρόδου παρέχει: • Προπονήσεις υπερπήδησης εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας • Συμμετοχή σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες • Εκπαίδευση αλόγων • Μαθήματα ιππασίας σε αρχάριους και προχωρημένους (παιδιά, ενήλικες) με άλογα της σχολής του ομίλου. • Prive προπονήσεις στο δικό σας χώρο • Σταυλισμός αλόγων

Facebook: https://www.facebook.com/groups/kentroekpaideusewsippasiasrodou/

Διεύθυνση: Οδός Γαβριήλ Χαρήτου, Ιαλυσός.

Τηλεφωνο επικοινωνιας :6944171490

Email: keip.rhodes@gmail.com

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ