Ρόδος Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στη Ρόδο

Για την διαμονή σας στη Ρόδο έχετε πραγματικά πολλές επιλογές. Η Ρόδος είναι από τα πρώτα Ελληνικά νησιά που μπήκαν δυναμικά στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και έτσι διαθέτει πολλά και διαφορετικά καταλύματα  που μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο. Η Ρόδος είναι ένας από τους ξεχωριστούς τουριστικούς προορισμούς, όπου κυριαρχούν από άποψη δυναμικότητας οι μεγάλες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή σας.

Ρόδος Διαμονή

Στη συνέχεια η Ρόδος διαθέτει πολλά μεσαία και μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία για όσους θέλουν ξενοδοχειακές υπηρεσίες αλλά σε χαμηλότερο κόστος. Η επόμενη επιλογή για τη διαμονή σας είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα που προσφέρουν και τις απαραίτητες υποδομές για να μπορείτε να ετοιμάσετε ένα γεύμα ή τον καφέ σας. Όλα αυτά τα καταλύματα για τη διαμονή σας στη Ρόδο θα τα βρείτε σχεδόν παντού στο νησί. Μπορεί η βόρεια Ρόδος να είχε αναπτυχθεί περισσότερο και γενικά οι περιοχές που βρίσκονταν κοντά στη πόλη της Ρόδου, αλλά στις μέρες μας υπάρχουν καταλύματα σχεδόν παντού στο νησί.

Για το ποιό γεωγραφικό διαμέρισμα της Ρόδου θα επιλέξετε για τη διαμονή σας, εξαρτάται από την διάθεση σας και το τι είδους διακοπές θέλετε να κάνετε. Αν δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις το τρίγωνο  αεροδρόμιο – Φαληράκι – πόλη της Ρόδου, σας είναι αρκετό. Εκεί μέσα είναι οι περισσότερες από τις  δημοφιλείς περιοχές της Ρόδου, αρκετές παραλίες και υπάρχουν και οι περισσότερες επιλογές διαμονής.  Αν πάλι σας αρέσει η περιήγηση και δεν φοβάστε τα χιλιόμετρα επειδή η Ρόδος είναι μεγάλο νησί, μπορείτε να επιλέξετε να για την διαμονή σας κάποιο σημείο κοντά στο μέσον της Ρόδου, στη περιοχή της Λίνδου για παράδειγμα, ώστε να είστε σε σχεδόν ίση απόσταση από όλες τις περιοχές της. Αν πάλι αναζητάτε την ησυχία και δεν σας αρέσουν οι κοσμοπολίτικες διακοπές, τότε μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας κάποιο από τα χωριά της νότιας ή της ορεινής Ρόδου.

ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ